Го изгребавте дрвениот мебел? Еве помош

Ако сте го оштетиле својот дрвен мебел, било да се работи за маса, стол или нешто трето, не очајувајте. Постои начин на кој можете да го освежите и исполирате.

Се` што ви е потребно се две намирници кои веќе сега веројатно ги имате во кујна. Станува збор за обичен оцет и маслиново масло. Измешајте 1/4 оцет и 3/4 оцет во сад. Натопете крпа со оваа смеса и исполирајте ја површината на оштетеното дрво.

Ќе бидете воодушевени од резултатите.