Го нападна мечок од 200 кг, погледнете како завршила оваа средба

Швеѓанецот Ралф Персон и неговата сопруга шетале низ шума со своите кучиња кога наишол голем мечок.

Нивната средба траела кратко и поминала неочекувано, а се` забележала госпоѓа Персон со камера.

Како се снашол Ралф и неверојатно брзо го избркал мечокот, погледнете во видеото: