Го нападнала банда од 7 луѓе и почнала да му го крши автомобилот, а тој излегол со безбол палка во рацете

Да започнете борба никогаш не е добро бидејќи некој може да заврши со сериозни повреди.

Да тероризирате некого е уште полошо, со оглед на тоа што таквите злоставувачи кои глумат „фаци“ тоа обично го прават на многу послаби од себе.

Банда од седум мажи, од непознати причини напаѓале минувачи кои во своите автомобили проаѓале низ една улица.

Меѓутоа, на еден човек едноставно „му пукнал филмот“, и одлучил да им одржи лекција на „опасните момци“…