Го оставила својот питбул во соба со бебе… Кога се вратила ја дочекала несекојдневна глетка!

Го оставила својот питбул во соба со бебе… Кога се вратила ја дочекала несекојдневна глетка!

Сигурно ве разнежнуваат ситуациите во кои животни се сложуваат со деца.

Бебето Кејтлин има пријател, а тоа куче питбул. Мајката на ова бебе на секунда го оставила бебето со кучето во соба, а кога се вратила, забележала преубава глетка.

Погледнете како изгледало и споделете ако ви се допаѓа…

Го оставила својот питбул во соба со бебе… Кога се вратила ја дочекала несекојдневна глетка!