Го паркирал својот автомобил во гаража, а потоа упаднале тројца разбојници да го ограбат. Подобро да не го стореле тоа!

Следното видео ни доаѓа од Бразил, а прикажува неуспешен обид за кражба во кој учествувале тројца разбојници и еден полицаец.

Видеото кое го снимила надзорната камера во гаражата на еден полицаец, прикажува бел автомобил кој полека запира додека гаражните врати автоматски се затвараат.

Меѓутоа, пред да се затворат во целост, во гаражата упаѓаат тројца разбојници во желба да го ограбат возачот.

Возачот, кој инаку е полицаец, вооружените разбојници ги забележал на ретровизор, па спремно ги дочекал…