Го плукнал возачот во лице. А потоа шоферот станал и му одржал лекција (Видео)

Го плукнал возачот во лице. А потоа шоферот станал и му одржал лекција (Видео)

Следната сцена е сосема вообичаена во Русија, па и во Америка, но верувале или не, ни доаѓа од една од најмирните земји на светот – Канада!

Видеото прикажува несовесен патник како го плука шоферот и излегува од автобусот.

Но, возачот очигледно не можел да премине преку тоа, па одлучил да стане и да му одржи лекција на патникот.

Погледнете што се случило…