Го посрамотил пред цел клас, но следела брутална освета (Видео)

 

Во продолжение можеме да видиме што се случува кога насилник омаловажува друга личност.

Имено, еден „шегаџија“ се правел важен и одлучил пред сите во класот да удри едно момче со парче пица.

Потоа седнал на клупа среќен и со насмевка на лицето, но следел „студен туш“ за него…

Не сакаме да ви откриваме што се случило, но ве советуваме да го погледнете видеото…