Го пробудиле ужасни звуци – кога излегол надвор смрзнал од страв. Што е ова? (Видео)

Го пробудиле чудни звуци кои доаѓале од блиската шума. Кога излегол надвор пребледел од страв

Еден човек се преплашил кога слушнал прилично страшни звуци кои доаѓале од блиската шума. Дали можеби се работело за бигфут, вонземјани, или нешто друго, не сме сигурни…

Ова видео е снимено на 16 декември во 8.30 часот во близина на една шума во Витсет во Канада.

Иако можеби се работи за звуци кои ги испушта некое животно во шумата, мора да признаете дека звуците се навистина застрашувачки…