Го снимал својот базен, кога одеднаш доживеал ШОК НА ЖИВОТОТ!

Еден човек го снимал својот базен кога одеднаш зафатило силно невреме.

На видеото во прилог погледнете колку страшно било невремето.

Обратете внимание на базенот…