Го ставиле пријателот во шахта, но кога ќе видите зошто ќе се воодушевите! (ВИДЕО)

Го ставиле пријателот во шахта, но кога ќе видите зошто ќе се воодушевите! (ВИДЕО)

Неколку пријатели кои се љубители на животни направиле нешто фантастично.

Целиот настан се случил во Австралија каде мало суштество паднало во шахта и немало шанси само да се извлече. Тогаш наишле овие луѓе и го спасиле.

Погледнете и споделете со пријателите: