Го вратила коњот кај своите стари пријатели. Неговата реакција е неверојатна

Дали коњите забораваат или имаат чувства? Набрзо ќе дознаете…

Во декември 2012 година, Су повторно го купила Артур, коњот кој го отхранила и кој на крај морала да го продаде.

За време на тој период, двајцата најдобри пријатели на Артур останале со сопственичката.

Потоа конечно дошол моментот кога трите коњи повторно биле заедно. Су ја снимила нивната реакција и ја споделила со остатокот од светот.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…