Го замолил пријателот да му ја чува куќата: Кога се вратил, не можел да си поверува (Видео)

Началникот Џансито Бернардо, воен ветеран кој заминал во пензија по 21 година поминати во маринците, го замолил Џереми Еперсон да му ја чува куќата во Калифорнија додека престојувал во Јапонија со семејството.

Неговата трошна куќа била сè што Бернардо можел да си дозволи, а пријателот Еперсон се согласил да му ја чува куќата не откривајќи ги своите вистински планови.

Додека Бернардо не бил тука, Еперсон собрал 70.000 долари да му го реновира домот низ програмата „Добредојде за Хероите“. А кога Бернардо се вратил, не можел да ги задржи солзите.

Погледнете како изгледало…