Го запрел камионот мислејќи дека срнчето е повредено! Кога му пришол, следело изненадување (Видео)

Кога некој вози камион, патот често може да го одведе во шума и природа. Таму може да има разни препреки, но и преубави изненадувања како што е ова.

Возач на камион застанал среде пат кога забележал како едно срнче лежи покрај патот.

Помислил дека е повредено, па излегол да види што се случува. Блиску до него лежело уште едно срнче, малку постаро. Делувало како воопшто да не се плашат од луѓе…

Кога човекот бил веќе убеден дека нешто не е во ред, малото срнче станало и му пришло.

Погледнете само колку се изненадил…