Го затворила бебето во рерна на 300 степени – погледнете како изгледа девојчето денес

2002 година мајката Мелиса Врајт го ставила своето едногодишно бебе во рерна заграна на 300 степени.

Девојчето се здобило со изгореници од трет степен, а благодарение на таткото, преживеала. Случајно, таткото ја пронашол во рерна и ја спасил.

Целото детство девојчето го поминало во пекол. Благодарение на 10-годишните интервенции, Ешли денес нема ниту една рана, што делува нереално.

Сега има 16 години и израснала во преубава девојка. Кон нејзината мајка има недефинирани емоции, ниту ја мрази, ниту ја сака, иако и простила.