Горила не можела да престане да плаче! Кога сфатиле зотшто, им се скршило срцето (Видео)

Сите биле разнежнети од пријателството на горилата Коко и мачето по име Топче.

Коко не го испушала од раце, а луѓето биле воодушевени од нежноста со која оваа горила постапувала кон малечкото маченце.

Меѓутоа, еден ден, мачката ја прегазил автомобил и угинала. Жената во видеото и соопштила на Коко што се случило, знаејќи дека многу ќе се растажи. Горилата тешко ја поднела веста.

Кога слушнале како плаче, им се скршило срцето на сите…