Говорел за временската прогноза во живо, а потоа зад него се појавило нешто што насмеало милиони

Во програма во живо говорел за временската прогноза, а потоа зад него се појавило нешто што насмеало милиони

Еден репортер на временска прогноза добил вистинско изненадување во живо на телевизија кога бил прекинат од неповикан гостин.

Марк Тамајо од Сан Франциско зборувал за времето, а зад него била прикажувана снимка од мостот „Голден Гејт“ и дел од Сан Франциско.

Меѓутоа, само неколку секунди подоцна, се појавил и еден љубопитен гостин…

Погледнете го ова урнебесно видео…