Гром удри во река, па следеше страшна експлозија (Видео)

СНИМКАТА ПРЕДИЗВИКА ПАНИКА: Гром удри во река и направи хаос! Што е ОВА?!

Повеќе милиони луѓе го виделе ова видео за само неколку дена по поставувањето на Фејсбук.

Харди Томас на својот профил објавил видео од екплозија. Во описот на видеото стои дека станува збор за удар од гром во река, кој потоа предизвикал експлозија.