ХОРОСКОП ОД ТРИ ЗБОРОВИ: Најкраток и најточен!

Ова веројатно е најкраткиот хороскоп кој некаде ќе го најдете, а можеби и најточен.

Овен

Мисли – многу
Зборува – малку
Прави – исправно

Бик

 

Мисли – за се
Зборува – убедливо
Прави – без подготовка

Близнаци

 

Мисли – за себе
Зборува – што мисли
Прави – мисли дека прави многу добро

Рак

 

Мисли – постојано
Зборува – привлечно
Прави – што ќе му кажат

Лав

Мисли – точно
Зборува – премногу
Прави – она од што не може да побегне

Девица

 

Мисли – едно
Зборува – друго
Прави – трето, но добро

Вага

 

Мисли – премногу
Зборува – искрено
Прави – одговорно

Скорпија

 

Мисли – сконцентрирано
Зборува – точно
Прави – што му се допаѓа

Стрелец

 

Мисли – дека само тој…
Зборува – дека сите, освен него…
Прави – како со туѓи раце

Јарец

 

Мисли – она што ќе му дојде во глава
Зборува – она што го мисли
Прави – она што го знае

Водолија

 

Мисли – „а што треба?“
Зборува – „па, ако е потребно…“
Прави – подобро од сите

Риби

 

Мисли – дека никој не знае
Зборува – дава памет
Прави – зависно од тоа дали некој ќе го проверува