И рекол на својата баба да се пресели во неговата гаража, кога влегла внатре останала во шок (Видео)

Неодамна, новопечениот родител Мартин Броун бил приморан мајката на неговата жена откако станала и баба да ја пресели во близина на нивната куќа во која живее тој и неговата сопруга.

Мартин се одлучил на еден неверојатен потег, а тоа е да ја пресели бабата во својата гаража.

Но тоа не е обична гаража, што нормално би бил многу лош потег…

Оваа посебна гаража е претворена во мала куќичка. Броун потрошил цели 6 месеци за да ја реконструира гаражата во која неговата баба може да ужива.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…