Идентични близначки родени 2010 година: Сега имаат 8 години и сите велат дека се „најубавите близначки на светот“

Кога брачен пар ќе дознае дека ќе добие дете, неизмерно се среќни. Среќата е поголема кога ќе дознаат дека ќе добијат близнаци.

Идентичните близначки Леах Роус и Ава Марие се родени на 7 јули 2010 година во Калифорнија.

Мајката Џеки брзо почнала да забележува колку се убави нејзините ќерки.

Кога имале 6 месеци, ја добиле првата понуда да бидат модели. Но, мајката ја одбила понудата.

Кога наполниле 7 години, 7.7.2017 година, Џеки тоа го сфатила како знак. Ги поставила нивните слики на Инстаграм, но немала појма дека ќе станат толку популарни.

Преку ноќ станале познати и многу модни агенции им понудиле договори.

Станале најубавите близначки на светот…