Идна мајка земала камера и го снимала стомакот, а потоа се случило нешто навистина необично (Видео)

Сакала да сними како бебето мрда во нејзиниот стомак, но ова не го очекувала (Видео)

Секоја мајка ужива кога детето мрда во нејзиниот стомак, бидејќи тоа е знак дека детето е здраво и се е во ред со него…

Некогаш бебињата се силни и немирни, па може да се забележи на стомакот на мајката.

Но, ретко се гледа вакво нешто… Кога оваа мајка почувствувала дека детето се придвижува, инстиктивно го извадила мобилниот телефон и почнала да снима, но ова не го очекувала.

Погледнете…