Имал чувство дека некој го следи, а потоа ја снимил ОВАА ФОТКА И ДОЖИВЕАЛ ШОК! (ФОТО)

Имал чувство дека некој го следи, а потоа ја снимил ОВАА ФОТКА И ДОЖИВЕАЛ ШОК! (ФОТО)

Дејвид Брок имал чувство дека некој го набљудува додека шетал низ националниот парк Гумбура, Тувумба во Квинсленд, Австралија, по што снимил застрашувачка фотографија.

Снимил сенка на човечка фигура која се совпаѓа со дебело дрво.

Инаку ова подрачје на националниот парк е омилено место за самоубијците.