IQ ТЕСТ: Само 2 отсто од луѓето можат да пронајдат повеќе од 3 разлики на оваа слика

Погледнете ги внимателно овие две на прв поглед идентични слики и обидете се да пронајдете повеќе од 3 разлики. Тешко е, но не е невозможно бидејќи има повеќе од три. Некои велат дека повеќе од 3 разлики можат да најдат само 2 отсто од луѓето. Дали сте меѓу нив?