Ирска бара работници, плата до 2.650 евра – еве што треба да знаете

Ирска агенција за регрутација, специјализирана за угостителство, Action Recruitment, моментално прима пријави за кувари.

Се бараат главни и помошни кувари за хотели со 4 и 5 ѕвезди низ цела Ирска, а понудата е и повеќе од примамлива – постојан работен однос и плата од 2.000 до 2.650 евра.

Од куварите се очекува подготовка, готвење и презентација на широк спектар јадења.

Управување и координација со помошните кувари и колеги, знаење за менито, рецепти, како и останати должности по потреба.

За да се пријавите на овој оглас потребно е минимум година дена кулинарско искуство, како и познавање на англиски јазик, пишува „Пословни дневник“.