Истражувале стар напуштен рудник, а потоа со камера „фатиле“ нешто застрашувачко (Фото)

Некои од најстрашните места на светот се старите напуштени рудници!

Корисник на Реддит и неговите пријатели понеле камера и тргнале да истражат еден напуштен рудник во Австралија. Направиле неколкуѕ фотографии, а еве што „фатиле“…

На прв поглед, ова изгледа како една сосема обична слика…

Но добро погледнете го отворот…

Дали гледате нешто?

Кога фотографијата е зумирана, јасно може да се види дека нешто се крие внатре…