Истурил канта сув мраз во базен – се случило нешто што ќе ве остави без текст

Хемиските споеви на разни елементи, понекогаш при своите хемиски реакции создаваат неверојатни резултати.

Во продолжение ви пренесуваме неверојатна хемиска реакција кога во базен е истурена полна канта сув мраз.

Погледнете: