Изберете број, замислете желба и дознајте дали ќе ви се исполни

Изберете плод, замислете желба и дознајте дали ќе ви се исполни!

Замислете желба и изберете еден од плодовите на дрвото. Под дрвото ќе пронајдете одговор и ќе дознаете дали желбата ќе ви се исполни.

1. Имате адекватна самодоверба. Вашата желба задолжително ќе се исполни, затоа што ќе дадете се од себе тој сон да стане реалност.

2. Вие сте енергична личност, сигурна во себе. Не верувате баш во она дека ќе биде така како што е „судено“, туку сметате дека вие самите сте креатор на својот живот, и подготвени сте да направите се за да ги остварите своите цели и желби. Ова се однесува на сите, дури и на наизглед, невозможните желби. Вие тоа го можете.

3. Вие сте оној тип луѓе кои навикнале да живеат и делуваат во зависност од околностите. За жал, често одлучувате да „пловите низ вода“, не обидувајќи се да ја менувате својата судбина, иако сте способни тоа да го направите. Обидете се повеќе да се ориентирате на целта, да верувате во себе и своите можности – и тогаш, секоја желба може да ви се исполни.

4. Ако нешто сте наумиле, не попуштате, не се откажувате и со сета сила чекорите по патот кон остварување на својата цел.

5. Вашата природна импулсивност често ви смета во постигнувањето на саканото. Не се брзајте, земете здив. Вашата желба сигурно ќе се исполни.

6. Во животот сте многу среќна личност. Но, понекогаш сте мрзливи. За да ја остварите својата желба, движете се во правец на нејзино исполнување.

7. Вашата желба ќе се исполни, но потребно е време. Бидете трпеливи.

8. Изгледа дека постојано сте фокусирани на вашата желба. „Заборавете“ на неа, престанете постојано да размислувате за тоа и ќе забележите резултати.

9. Вашата желба наскоро ќе се оствари. Голема е веројатноста потоа да се запрашате: „Дали тоа воопшто ми требаше?“

10. Бидете поскромни во вашите желби. Можеби барате премногу? Замолете го Универзумот за исполнување на поскромни желби, и тие ќе ви се исполнат.

11. Вашата желба се уште не е остварена само поради една причина: не сте вложиле напор за тоа.

12. Вашата желба е речиси исполнета!