Избушил две дупки во трупец, а она што го добил ќе ве ВООДУШЕВИ

На една видео-снимка на Јутјуб е објаснето како на сосема поинаков начин да запалите оган.

Сè што ви е потребно е бормашина и еден поголем трупец.

Целата постапка е објаснета во следната видео-снимка: