Изгледа како нормален пливач, но кога почнала трката направил нешто невидено! (Видео)

Изгледа како нормален пливач, но кога почнала трката направил нешто невидено! (Видео)

Дури и коментаторот на овој натпревар не можел да верува во она што го гледа.

После стартот овој пливач скокнал во вода, а додека другите брзо потоа повторно излегле на површина и почнале да пливаат тој останал во вода.

Целата трка останал под вода и го освоил натпреварот во еден здив!

Вакво нешто сигурно немате видено! Погледнете и споделете со пријателите…