Изгубено куче со недели било заробено во канал. Кога му пришол, се случило нешто неочекувано (Видео)

Изгубено куче со недели било заробено во канал. Кога му пришол, се случило нешто неочекувано (Видео)

Ова куче со недели било заробено во канал.

Добрите луѓе го хранеле преку ограда, а потоа повикале екипа на „Hope for Paws“ која се грижи за вакви и слични случаи.

Не знаеле што ќе ги чека долу и како кучето ќе реагира. Изгледа како едвај да чекало да биде конечно спасено!

Погледнете го видеото…