Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Во видеото подолу погледнете како од епоксидна смола може да се направи прекрасен под кој е одлична алтернатива за плочки или паркет.

Материјалот создава феноменален ефект и подот е едноставен за одржување.

Погледнете и споделете со пријателите: