Ја фотографирал ќерката, а потоа за малку ќе му застанело срцето кога детално ја прегледал фотографијата

Ја фотографирал ќерката, а потоа за малку ќе му застанело срцето кога детално ја прегледал фотографијата

Главниот јунак од оваа приказна решил да ја посети Јапонија за својот одмор, но не можел ни да замисли каков шок ќе претрпи таму…

Имено, после една прошетка одлучил да ја фотографира својата 5-годишна ќерка.

Но, кога стигнал дома и детално ги прегледал фотографиите за малку ќе му застанело срцето.

На една од фотографиите забележал нешто навистина страшно…

Некои тврдат дека тоа е дух, додека други сметаат дека се работи за игра на светлината…