Ја гледал смртта во очи: За малку трагедија на патиштата (Видео)

Ја гледал смртта во очи: За малку трагедија на патиштата (Видео)

Возач во Тајван избегнал смрт во последен момент откако голема карпа се одвоила и паднала на автопат.

На снимката која ја објавил возачот се гледа како карпа паѓа точно помеѓу два автомобила.

Возачот Тсаи истакнува дека дури откако ја прегледал снимката сфатил дека избегнал смрт за една секунда.