Ја наговорил девојката да облече гаѓички со вибрации: А потоа и приредил непријатно изненадување (Видео)

Ја наговорил девојката да облече гаѓички со вибрации: А потоа и приредил непријатно изненадување (Видео)

Јутјуберот Хами неодамна објавил снимка од помалку невкусна шега која и ја приредил на девојката.

Тој и купил гаќички со необичен додаток – вибрации. Ја наговорил да ги облече, а потоа и приредил уште поголемо изненадување.

Ја повикал да ја запознае неговата мајка. Девојката се нашла во многу непријатна ситуација.

Погледнете што се случило…