Ја нападнале двајца крадци додека вадела пари од банкомат, а потоа случаен минувач им одржал лекција! (Видео)

Ја нападнале двајца крадци додека вадела пари од банкомат, а потоа случаен минувач им одржал лекција! (Видео)

Изгледа дека некаде во Англија постои „суперјунак“ со исклучителни боречки вештини кој ги спасува луѓето во невоља и ги казнува криминалците.

Во наредното видео за кое се верува дека е снимено во Њукасл, можеме да видиеме двајца крадци во темна облека како приоѓаат до жена која подигнува пари на банкомати, а потоа ја напаѓаат за да ја ограбат.

Меѓутоа, кратко потоа им приоѓа човек со капа и физички ги напаѓа, нокаутирајќи еден од криминалците.

Погледнете како изгледала целата ситуација…