Ја опколиле џиновски волци, а потоа се случило нешто што ќе ве остави без текст

Џиновски волк седнал покрај неа. Погледнете што се случува кога ќе го погали!

Волците се познати како агресивни и опасни животни, но секогаш постојат исклучоци како што е Кекоа. Тој ги сака луѓето, а особено девојката Даниеле.

Седнал покрај неа, а кога го погалила се случило нешто незамисливо…

Погледнете го видеото…