Ја посветила песната на покојната мајка, а кога почнала да пее, сите во салата останале БЕЗ ЗБОРОВИ

Оваа девојка се вика Ешли Вилиамс и се пријавила на емисијата X Factor во САД. Одлучила својот настап да го посвети на својата почината мајка.

Ја избрала песната “I will always love you” од Витни Хјустон и приредила навистина импресивен настап.

Погледнете и споделете со пријателите: