Ја реновирале куќата, а потоа случајно пронашле скриен сеф! Кога го отвориле, животот им се променил (Видео)

Млад брачен пар купил куќа, а кога одлучиле да ја реновираат кујната се изненадиле кога во подот нашле стар сеф.

– Кога ја рушевме старата кујна, во подот пронајдовме сеф. Колку што знаеме, нашата куќа досега имала шест сопственици, а според староста на сефот, се чини дека му припаѓал на еден од првите сопственици, напишала девојката од САД.

Штом го забележала сефот, веднаш и паднало на памет дека во ормарот за итна помош нашла код за кој не знаела за што служи, но сепак го сочувала. И да, тоа навистина бил кодот на сефот.

Погледнете што пронашле внатре…