Ја ставил раката помеѓу нејзините гради, а набрзо се покајал. Кога се свртел зад себе, му се пресекле нозете!

Следното видео прикажува надарена блондинка која во еден трговски центар на раце пренесува огромна торта. Меѓутоа, неколку моменти подоцна и се случува „незгода“ и клучот од вратата кој го држи во уста, паѓа во нејзината маица.

Со оглед на тоа што не можела сама да го извади, побарала помош од мажите кои, секако, прифатиле да помогнат…

Погледнете што се случило потоа: