Јагуар згрпчи мало кученце, она што следи е НЕВРОЈАТНО (ВИДЕО)

Веројатно веќе имате видено необични животниски пријателства, но вакво нешто не!

Овој јагуар бил повреден и бил сместен во центарот за заштита на животни. Таму запознал мало кученце и од првиот момент биле неразделни.

Кога јагуарот пораснал, одлучиле да ги разделат, но следела катастрофа. По цел ден бил нерасположен и сакал само едно – да му го вратат неговиот малечок птијател…