Јелена Розга сакаше да се пофали со чизмите, па покажа премногу! (Фото)

Јелена Розга влезе во петтата деценија од животот, но тоа не ја спречува да изгледа сексапилно.

Хрватската пејачка на своите фанови на социјалните мрежи им се пофалила со нови чизми, чија вредност изнесува повеќе од 1.200 евра.

Додека едни гледале во чизмите, други забележале еден детал. Имено, под црвениот фустан, се наѕирале црните гаќички и токму тие го привлекле вниманието на многумина.

❤️ #modernazena #jelenarozga (dress by @ivan_alduk )

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Slow down. Calm down. Don’t worry. Don’t hurry. ❤️ #wehaveonlyonelife #enjoyit #love #happiness #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Vidimo se sutra u @teatro.club.essen ! 💃🎶❤️#music #concert #essen #germany #tomorrow #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Smile is always in fashion! 😉 @liujoglobal #newcollection #fw #fashion #style #attitude #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Don’t worry about those who talk behind your back, they’re behind you for a reason. 😊 #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Summer, don’t go! 🔆❤️☀️ #inlovewithsummer #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on