Како изгледа кога еден од најголемите трактори си ја врши својата работа?

Овој трактор е наречен Big Bud – има 12 тркала и 525 коњски сили.

Земјоделските работи ги извршува неколку пати побрзо од останатите трактори, а како тоа изгледа, погледнете во продолжение!

Погледнете го видеото…