Како не се сетивте порано: После ОВА, веќе никогаш нема да ви се замаглуваат стаклата во автомобилот

Познат Јутјубер откри како на едноствен начин да го решите проблемот со замаглување на стаклата во автомобилот.

Погледнете за што се работи: