Каква приказна! Пронашол две мечиња покрај мртвата мајка – еве што се случило со нив

Каква приказна! Пронашол две мечиња покрај мртвата мајка – еве што се случило со нив

Немал срце да ги остави сами, па донел храбра одлука и ги понел со себе.

Само едно мече успеало да преживее, а другото кое го нарекол Брутус, станало дел од семејството…

Ова е приказната за овие другари…