Кажете им „збогум“ на болките во грбот: Кога еднаш ќе ги пробате овие вежби, постојано ќе ги правите

Кажете им „збогум“ на болките во грбот: Кога еднаш ќе ги пробате овие вежби, постојано ќе ги правите!

Како да се решите од болките во грбот? Со вежби! Погледнете ги овие вежби кои ќе ги решат проблемите во грбот.

Премногу време поминато во седечка положба или нередовна физичка активност, можат да предизвикаат болки во грбот.

Болките, посебно во долниот дел од грбот, така стануваат секојдневна појава со која се борат сè повеќе луѓе.

Болките се јавуваат поради неправилно држење и оптоварување на долниот дел од кичмата, но и поради грч во телото предизвикан од стрес и замор.

Еве како да се решите од болките во грбот со само две вежби.

Погледнете и споделете со пријателите…