Кажете му збогум на подбрадокот брзо и трајно со овие неколку вежби (Видео)

Освен што ќе исчезне вашиот подбрадок, ќе исчезнат и насобраните маснотии на вратот. Се работи за пет многу лесни вежби кои ќе ви одземат десетина минути во денот!

Се работи за неколку лесни вежби со кои подбрадокот ќе исчезне како никогаш да сте го немале.

Секоја вежба прикажана во видеото повторете ја неколку пати. Помеѓу секоја вежба опуштете ги мускулите на лицето.

Во видеото во прилог се прикажани вежбите. Погледнете и споделете со пријателите…