Ќе плачете од смеа: Вака се тестира „airbag“ на Балканот (Видео)

Ќе плачете од смеа: Вака се тестира „airbag“ на Балканот (Видео)

Луѓето на Балканот уживаат во забава и смеење. Уживаат во добри шеги, а понекогаш прават и вакви глупости.

Луѓето од следното видео одлучиле да тестираат airbag на свој начин, а вие ќе плачете од смеење.

Погледнете за што се работи…