Ќе ви ја заледи крвта: Снимил дух на дете во напуштен дворец (Видео)

Екипата наречена „Soul Reapers“ влегла во огромен дворец и за време на снимањето наишла на дух на дете во ходникот.

Дворецот во близина на Манчестер е изграден во 17-ти век и е најголем приватен имот во Велика Британија, а токму тука е снимен духот.

Членот на истражувачкиот тим Марк Вернон тврди дека има способност да слуша и гледа духови, а со светот ја споделил шокантната снимка.