Кили си ја отвори душата за неговата несреќна судбина и „бегството“ во Еквадор

Кили си ја отвори душата за неговата несреќна судбина и „бегството“ во Еквадор

Оваа недела во 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија ве очекува специјал-издание на „Еден на Еден“, во кое гостува легендарниот Кирил Поп Христов – Кили.

Жаре и Кили зборуваа за многу работи. За неговата несреќна судбина кога беше уапсен пред неколку години, за неговото „бегство“ во далечниот Еквадор, за животот таму, за лекувањето на страшната болест, за тоа кој му помогнал, од кого се разочарал и уште многу, многу интересни приказини кои ќе го задржат вашето внимание.

Затоа, не го го пропуштајте овој специјал на „Еден на Еден“. Недела, 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија, бидејќи Кили е еден и единствен.

Погледнете ја најавата: