Кобра го блокирала сообраќајот, а потоа се појавил нејзиниот најголем непријател – мунгос. Следело нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Кралската кобра е синоним за опасност. Во филмовите, змијата отровница често го чува скриеното богатство во храмовите или служи како опасно изненадување.

Во овој случај, кобрата го блокирала сообраќајот и била подготвена за борба.

Додека набљудувачите снимале, се појавил нејзиниот најголем непријател – мунгос!

Погледнете и споделете со пријателите: